Reglement

Inschrijven:
Je bent ingeschreven voor deelname aan de Lepuzzelwedstrijd als je je hebt aangemeld via de website en de betaling is ontvangen.
Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging van je deelname.
Inschrijvingen zijn op persoonlijke titel en niet overdraagbaar aan derden.
Inschrijven kan tot 2 weken voor de wedstrijddag.

Het programma:
Het programma van de middag zal gepubliceerd worden op de website en gecommuniceerd worden via de e-mail.
De teams dienen zich 45 minuten tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de inschrijfbalie. Teams die te laat komen kunnen wel deelnemen aan de wedstrijd, maar er zal geen tijd gecompenseerd worden.
De toewijzing van de tafels zal willekeurig gebeuren. De organisatie streeft ernaar dat ieder team onder gelijke omstandigheden de puzzel kan maken.
Ongeveer 2,5 √° 3 uur na aanvang van de wedstrijd zal de prijsuitreiking zijn. Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie kan daarna verder gepuzzeld worden.

De wedstrijd:
Alle teams maken een zelfde puzzel van Jan van Haasteren van 1000 stukjes. Voor alle deelnemers zal het onbekend zijn welke puzzel gemaakt gaat worden.
Ieder team krijgt een tafel van 80 x 120 cm en vier stoelen.
Er mogen geen extra hulpmiddelen gebruikt worden zoals:
Sorteerbakjes.
Dekselhouder
Digitale hulpmiddelen.
Uitvergrotingen van de puzzel.
De organisatie zal voor de tijdwaarneming zorgen. De eindtijd van het team stopt als alle stukjes op de juiste plaats liggen met uitzondering wanneer er stukjes ontbreken. Per ontbrekend stukje zal een tijdstraf van 10 seconde worden berekend.