Informatie

Inschrijven. Je kan alleen meedoen als je je van te voren hebt ingeschreven. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 2 weken voor de wedstrijd. Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen is je plekje gereserveerd!

Kosten per team €34,50

Wedstrijd gaat door bij aanmelding van 9 teams.

Wat krijg je. Voor ieder team (maximaal 4 personen) is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, vier stoelen en natuurlijk de puzzel. Op de dag wordt er een Jan van Haasteren puzzel gemaakt. Deze mag je met het team na afloop mee naar huis nemen.

De puzzel. De puzzel zal er een van Jan van Haasteren collectie zijn. We proberen zelfs om de afbeelding nog geheim te houden.

Het programma. Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jou naamkaart. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. 15 minuten voor aanvang zal ik een woordje doen, met alles wat wel en niet mag (zie reglement). We starten met een count down. En dan......... puzzelen maar!

De winnaars. Het eerste team winnen de eretitel Puzzelkampioen.

Einde avond. Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen en borrelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen zijn/haar puzzel afmaken.

Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie of collega's. Dit maakt het tot een uniek evenement.
Meer info? Wil je nog meer weten? Neem dan contact met ons op!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0650-444553